Vad äter du till frukost?


Tänkte att ni kunde berätta vad ni äter till frukost! Många äter samma sak varje dag (men om det varierar kan du skriva vad du äter just idag). Många äter ingen frukost alls. Jag vill att ni skriver både vad ni äter och vad ni dricker!

Min egen frukost är oftast en shake - se mina recept

Kommentarer
Postat av: Therese

Frukost - denna underbara måltid som jag inte kan inte vara utan! Oftast är det havregrynsgröt med rivet äpple, krossade linfrön, psylliumfrön och mjölk samt lite svart kaffe som gäller. Men om det finns så gärna äggröra och ett gott grovt bröd samt färskpressad apelsinjuice!

2009-01-08 @ 08:09:18
URL: http://utmaning2009.blogspot.com
Postat av: Tina

Jag har haft jättebra frukostvanor länge nu. I somras tex var det två knäckemackor med keso och skinka, te och fruktsallad. Nu under vintern är jag ganska frusen och behöver något varmt i magen så jag gör havregrynsgröt på fiberberikade havregryn, frysta hallon som får tina på gröten medan den svalnar lite, på med kanel och mjölk. Ibland en kopp te till, ibland en extra frukt. Gott!

2009-01-08 @ 11:23:28
URL: http://tinawinde.blogg.se/
Postat av: amanda

tack så mycket :D

Gästinlägg? Hur menar du? (:

kram

2009-01-08 @ 17:11:46
URL: http://amandusss.blogg.se/
Postat av: anna

Jag äter olika frukost beroende på vad jag är sugen på. Ibland smörgås, oftast grovt bröd med leverpastej och gurka. Ibland vanlijyoggi med müsli. Jag blandar min müsli själv på kvantums müslihörna:-). ibland äter jag havregrynsgröt som jag kokar med russin i och lite mjölk till, någon gång ibland äter jag risgrynsgröt. Dricker oftast juice eller vatten, till frukosten på jobb blir det macka och en kopp te.

2009-01-09 @ 09:01:31
Postat av: Paris

Jag har anorexi, jag brukar oftast inte äta någon frukost utan väntar till sent på eftermiddagen med att äta.



Men idag var jag duktig, och jag åt havregrynsgröt med banan och russin när jag gick upp vid sju.

2009-01-09 @ 18:16:52
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag äter oftast blåbärsfil med müsli eller ibland bara en macka. Eller så äter jag ingenting :P jag är riktigt dålig på att äta frukost!

2009-01-09 @ 21:42:08
URL: http://aannapannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0