"Läkemedel" på internet?

Har du någon gång köpt, eller funderat på att köpa, receptbelagda läkemedel på nätet? Kanske för att slippa läkarbesöket, kanske för att det blir billigare? Då tycker jag absolut att du bör ta en titt på det här:
Klicka här!

I Sverige är det enligt lag endast Apoteket AB som får sälja receptbelagda läkemedel. Kampanjen ovan är ett försök att öka allmänhetens medvetenhet om riskerna med att handla receptbelagda läkemedel via internet.


Kommentarer
Postat av: Zandra

såg denna annons på n helsida i tidningen Metro igår.Jag blev jätte arg, varför vet jag inte, kanske för att jag vekligen trodde att ngn som sålde gjorde en sådan annons....funderade en stund på att det måste va ngn som skämtar, sen började jag söka efter det finstilta ( som man lärt sig med åren att alltid titta efter men aldrig gör). Efter mkt om & men hittade jag en liten liten text längs med bilden att den var för läkemedelsverket! Å jag som har glasögon såg det knappt!! Jag tror att det var det som störde mig mest, att den var för liten.Jag reagerade iaf på denna annons;)

2008-10-14 @ 11:58:57
Postat av: Sara

Jag fattade ju att det var fejk när jag såg annonsen i tidningen, men SHIT vad rädd jag blev när blåljusen började låta på hemsidan! Haha! Jättebra kampanj tycker jag :)

2008-10-16 @ 21:54:20
URL: http://saraasunshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0