Vardagslunk

Idag har då mina två minsta börjat skolan igen. Ja, dom är inte så himla små längre heller. Nicklas går ju i 8:an och Linda i 5:an. Efter ett långt (?) sommarlov är det ändå skönt att komma in i rutinerna igen. Johanna, som nu går sista året på Byggprogrammet, börjar först imorgon.

Själv har jag varit hos tandläkaren (igen) och nu är då även guttaperkan (gummimaterial som används vid rotfyllning) borttagen från den ömmande tanden. Bakterieinfektionen var fortfarande kvar så tre sorters bakteriedödande medel hälldes ner i den vidöppna tanden - undrar vart det tar vägen? Nytt täckförband och det blir minsann ingen ny rotfyllning förrän infektionen är helt kurerad. Det är ordning och reda med den här specialisten! (Fortsättning följer).

Nu håller jag på och tvättar och ska även dansa med husets drake (dammsugaren för er som inte känner mig så väl). Senare kommer några stycken som ska scanna sig på min Tanita för att se hur mycket fett respektive muskler dom består av. Lite andra skojigheter kan man också få fram via scannern, exempelvis basmetabolism, vätskeprocent, benmineral, metabolisk ålder mm.

Kommentarer
Postat av: Gittan Dany

Eftersom vi redan pratat med varandra behöver jag ju inte tycka så mycket nu, men orkar / hinner inte komma i kväll. ska packa inför utflykten i morgon.

Ja nu har väl johanna hämtat sig efter tatueringen. Det blev säkert snyggt. Hälsa henne så gott.



2008-08-20 @ 16:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0