Ditt bästa wellness-tips!

Dela med dig av ditt bästa wellness-tips i form av en kommentar så är du med i utlottningen av DVD-skivan "Skräddarsydda Näringssystem". Gör dig redo att må bättre, se bättre ut och njuta av livslångt välbefinnande genom att skräddarsy ett näringsprogram som uppfyller just dina behov!

Nu vill jag se många tips - stort som smått. Allt är välkommet så skriv något NU!

(Utlottning sker 30/9 2008)
 

Kommentarer
Postat av: Qvinna DeLuxe

Vad tyckte du om tankarna kring LCHF?/Q

2008-09-12 @ 19:45:08
URL: http://qvinnadeluxe.blogspot.com
Postat av: Eme

Hmmm ja vad ska man tipsa om då?

När det gäller hälsa så är det nog att man ska alltid lysna på sin egen kropp.

2008-09-15 @ 17:07:34
URL: http://emes.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag har några tips som jag själv försöker med min hälsa: Jag äter inget socker för att hålla vikten men samtidigt rensa ur kroppens alla gifter från socker. Samt mycket frukt som ger än dom näring kroppen behöver för att få fin lyster och energi. Dricka minst 4liter vatten per dag för att ge kroppen den vattenmängd den behöver PLUS att man får fin hy av det. Dricker man mkt kallt vatten så arbetar kroppen mer och brönner mer fett än vanligt. Så länge man mår bra i det man gör ska man göra det men farkroppen illa då ska man avbryta. För viktigast av allt är att lyssna på kroppen. På vad den behöver och hur den mår.

Mvh Linda

Tack för en underbar blogg!

2008-09-16 @ 09:50:28
URL: http://lindaskriver.blogg.se/
Postat av: Zandra

Mitt tips är att ät på regelbundna tider! Om man nu inte använder sig av Herba-produkterna, så ät en bra & nyttig frukost,mellis,lunch,mellis & middag.Å glöm inte vatten. Kroppen mår så bra av denna regelbundehet & vätska.Lägg på lite enkel vardagsmotion så känns det ännu bättre.

2008-09-16 @ 13:06:26
Postat av: Johan

När jag mådde som allra sämst sprang jag 25 min varje dag och detta gjorde att min kropp producerade ämnen så att jag inte behövde ta antidepressiva medel. Så börja motionera varje dag så kommer de positiva tankarna att öka. Jag åt Herbalife under denna period och har ätit optimal näring Herbalife nu i 4 år varje dag. Numera springer jag 3 ggr/vecka och detta håller mig på topp.Ha de bäst!Johan

2008-09-16 @ 14:28:53
URL: http://www.viktminskning.nu
Postat av: anna

Gör något du tycker om varje dag, oavsett om det är att gå ut i skogen eller ligga i soffan med en bok. Ät regelbundet och drick mycket vatten (4 lit som någon skrev) är dock för mycket, det belastar njurarna för hårt. Rör på dig varje dag och försök få minst en timmes dagsljus varje dag.

2008-09-16 @ 19:15:12
URL: http://ffs.se
Postat av: Josefine

Jag tycker om att ha hemma spa kvällar när jag bara tar hand om mig själv. Jag kan ta ett långt varmt bad med oljor och göra hemmagjorda hår inpackningar med lavendel i. Sedan brukar jag göra ansikts masker, plocka ögonbrynen, smörja in kroppen noga.. ja helt enkelt sköta om mig själv :)

Mår otroligt mycket bättre efter och kan verkligen slappna av.Skolan sätter väldigt mycket press och då kan det vara skönt med såna lyx kvällar!Kram Josefine

2008-09-16 @ 22:07:50
URL: http://xjosefinex.blogg.se/
Postat av: Lovisa

När du lagar maten, laga den så mycket från grunden som går. Alltså inte halvfabrikat eller liknande. Då vet du alltid vad du får i dig. och SOV ordentligt! Då orkar du med hela dagen=)Jag är gärna med och tävlar!Ha en bra dag!

2008-09-17 @ 11:33:47
URL: http://isasstyle.blogg.se/
Postat av: Em

Ta dig tid att gå en promenad ute i naturen. En skogspromenad är såväl bra för motionen som för en stressad själ. Och är det dessutom solsken så får du i dig lite extra d-vitamin.Å sist men inte minst, det är fullkomligt gratis!Ha det underbart allihopa!

2008-09-22 @ 12:27:25
URL: http://delaem.blogg.se/
Postat av: Emma

Mitt bästa hälso tips är att äta mycket frukter, gärna som mellanmål, försök ha samma tidsschema varje dag, dvs gå upp samma tid, gå och lägg dig samma tid, och ät på samma tid. Det hjälper mot trötthet. Det är viktigt med mycket fibrer, för tarmarna och mättnadskänslan, ät FULLKORN!

För att vakna upp på morgonen, tag gärna en kort morgon promenad, det hjälper!Allt har jag provat själv, och det fungerar mot min depression. Mer finns på min hälsoblogg!Puss och kram!

2008-09-22 @ 13:09:01
URL: http://emmashalsa.blogg.se/
Postat av: Åsa

Mitt bästa tips är HUNDAR! Mina hundar får mig att må toppen bra! Jag får frisk luft, motion och mängder av blöta pussar!

2008-09-22 @ 21:25:05
URL: http://www.brakstakarna.se
Postat av: Junitjej [Bloggarnas stegrace]

Gör något, som du tycker om! Det kan vara att läsa en god bok, umgås med vänner och motioner. Välj motionsform, som du tycker är kul.

2008-09-22 @ 21:26:43
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Rebecca

För att må bra tycker jag dte är viktigt att ta hand om sig, sen innebär det olika för alla. Träna i lagom mängd är viktigt sammtidigt som man blandar det med slappa hemmakvällar. Kosten är såklart viktig den också och en balanserad kost med mycket fisk är viktig. Sen ska man såklart unna sig godbitar för annars mår man inte bra. Men mit ultimata må-bra tips är att ta vara på sig själv, gör något som du själv gillar. ta en bok, basta, ta ett bad, bara har 1 timme om kvällen som är DIn då ingen telefon används, ingen dator och ingen tv!

2008-09-23 @ 09:44:24
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: angelica olsson

Ät inte skit och rör på fläsket-That's it

2008-09-24 @ 17:14:38
URL: http://angelicato.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0