MåBraMat

Vad sägs om chililax med örthavre och en hallonkesella till efterrätt? Jättegott! Nyttig tvårättersmeny som ger ca 450 kcal per person.
Info om mathavre hittar du här.

Chililax med örthavre (2 portioner)               

250 g laxfilé
2 tsk sweet chilisås
1 dl mathavre
½ röd, tärnad paprika
5 cm skalad, tärnad gurka
2 msk finhackade, valfria örter
2 nävar rucolasallad
dill och lime till garnering

Gör så här:

Koka mathavren. Lägg laxen i en eldfast
teflonform och pensla med sweet chili-
sås. Ställ in i ugnen i 150 grader ca 20
minuter. Blanda mathavren med paprika,
gurka, örter och rucolasallad. Garnera
med dill och lime. Servera direkt.
Hallonkesella (2 portioner)

1 dl hallon
4 msk kesella vanilj
riven mörk choklad

Gör så här:

Blanda samman hallon och
kesella i mixer. Lägg upp i
serveringsglas och ställ in i
frysen tills det är genomfruset.

Servera med några hallon och
riven, mörk choklad.






Kommentarer
Postat av: Anna

Åhhh.. Det där lät gott!

2008-10-30 @ 13:18:46
URL: http://annoula.blogg.se/
Postat av: Lina

å efterrätten lät smarrig....mathavre tycker jag är så äckligt tyvärr:-(

2008-10-30 @ 20:41:19
URL: http://absolutlinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0