Råkostsallad
Här kommer ett recept jag fått av min syster. Perfekt att göra en stor sats, salladen håller sig minst en vecka i kylskåpet. Bara att ta fram när middagen är färdig, eller stoppa i lunchlådan på morgonen.
½ dl socker
1 dl rapsolja
1 dl äppelcidervinäger
Koka upp och låt svalna.
1 kg vitkål
1 kg morötter
2 purjolökar
2-3 paprikor i olika färger
Strimla (eller hacka) grönsakerna och krydda med salladskrydda eller örter. Blanda med den avsvalnade dressingen.
½ dl socker
1 dl rapsolja
1 dl äppelcidervinäger
Koka upp och låt svalna.
1 kg vitkål
1 kg morötter
2 purjolökar
2-3 paprikor i olika färger
Strimla (eller hacka) grönsakerna och krydda med salladskrydda eller örter. Blanda med den avsvalnade dressingen.
Kommentarer
Postat av: zarah
det lät jättegott, måste prova nån gång
Trackback