Middagstips

Att laga en god och balanserad måltid är jättelätt. Här är ett tips:

Stora potatisar tvättas och delas på längden. Skalet ska vara kvar. Pensla snittytan med olivolja och krydda med exempelvis grillkrydda. In i ugnen 200 grader ca 45 minuter.

Under tiden gör du en smarrig sallad. Allt ska skäras i små bitar. Använd många olika grönsaker i många olika färger. Exempel: sallat, spenatblad, ruccola, tomat, purjolök, kidneybönor, majs, mandarinklyftor (konserverade), och till sist lite balsamvinäger.

Grilla magert kött, exempelvis kycklingfilé eller fläskfilé, gärna marinerat. Ingen sås behövs men om man tvunget vill ha sås tar man mini créme fraiche och blandar i lite mango chutney. Klart!

Servera och njut ihop med livets dryck - vatten!

P.S. Tänk på att ta mycket kött och sallad men lite mindre potatis så är detta en mycket bra måltid. Kom ihåg dina tabletter om du står på ett viktminskningsprogram eller ett näringsprogram från WellnessCenterOnline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0