Vi går för hälsans skull


Jag hoppas det går bra för er alla som är med i stegräknartävlingen. Det dimper in lite resultatrapporter och det ska bli spännande att sammanställa alltihop på söndag. Kom ihåg att lämna veckans resultat senast söndag kl 10 och att speca dag för dag hur många steg du fått ihop.

Ett tips är att kika på sin stegräknare tidigt på kvällen. Då blir man peppad att ta en extra kvällspromenad. Annars kan man ta trapporna istället för hissen, gå av en hållplats tidigare (om man åker buss) eller ta en lunchpromenad för att få ihop lite extra steg. Hälsomässigt bör man gå minst 10000 steg per dag, vill man gå ner i vikt bör man komma upp mot 16000 steg. Vad som krävs för att vinna vår lilla tävling vet jag inte än, men det landar nog någonstans mitt mellan de två siffrorna. Spännande!

Och att vinna är ju inte allt. Flera av er deltar ju i tävlingen för att bli peppade att röra på er lite mer än tidigare och då är ju varje extra steg en vinst! Så fortsätt gå och rapportera in era resultat. Det är inte heller för sent att anmäla sig. Tävlingen löper ju veckovis från söndag - lördag så vill du vara med nästa vecka är det bara att höra av sig (klicka på tävlingslänken ovan).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0