Vad mår DU bra av?


Vilket är ditt bästa wellness-tips?

För att vara med i utlottningen av DVD-skivan "Skräddarsydda Näringssystem" lämnar du ditt tips som en kommentar HÄR

Kommentarer
Postat av: Jenny

mitt wellnesstips är sporta, lyssna på bra musik, spela något instrument, träffa människor du tycker om:)

2008-09-22 @ 09:27:47
URL: http://metrobloggen.se/revival
Postat av: Sanna

Träna! :)

2008-09-22 @ 09:34:28
URL: http://sannakumlin.blogg.se/
Postat av: jennifer

Mitt bästa tips är sömn, umgås med goda vänner, äta gott (men nyttigt) och sporta med något man verkligen tycker är roligt.

2008-09-22 @ 09:57:12
URL: http://girlinlove.blogg.se/
Postat av: Erika

Att få lämna stan och få komma ut på landet till naturen är något som verkligen ger mig en sinnes frid effekt.Sömn är en viktig prioritet samt att göra sådant som man tycker är roligt, kan vara de enkla som att titta på en film som gör en glad eller att umgås sina vänner.

2008-09-22 @ 11:14:13
URL: http://erikachristina.blogg.se/
Postat av: H

gör någonting du tycker om, eller ännu hellre, någonting du älskar. kombinera nytta med nöje. till exempel ta en snabb promenad med kompisen eller älsklingen. då tänker du inte ens på att du gör någonting som brukar vara ansträngande, eftersom du är men någon du tycker om. Gör sedan en stor skål med fruktsallad, men skippa russin och sådant uatn ät i stället mycket apelsin, äpple, kiwi. gott och väldigt nyttigt :)

2008-09-22 @ 15:04:32
URL: http://approximately.blogg.se/
Postat av: Malin

mina bästa tips är att omge sig med människor (och djur också) som får en att må bra, att vara aktiv (inte endast hårt fysiskt idrottande utan även lugnare varianter som yoga och promenader)gör ju att man blir gladare, sedan tycker jag att ett bra hälsotips är att fundera på vad man verkligen tycker om att göra och sedan utöva det så mycket som möjligt. Jag gillar läsning och att teckna väldigt mycket så det gör jag en liten stund varje dag. Det får mig att bli ännu gladare.

Och, sist men inte minst: brådska inte, utan ta det lugnt! Hälsa föder goda vanor helt enkelt! Börjar man med en hälsosam sak, byggs nya upp!

2008-09-22 @ 18:19:15
URL: http://icecreamandcake.blogg.se/
Postat av: emeli

umgås med de man tycker om :)

jag själv mår också som bäst efter en lång springtur krypa ned i soffan med en hel Ben & Jerry glass helt för mig själv :)utan några skuldkänslor alls, haha.

annars så piggar alltid en tur på stan upp mig men det bästa av allt är nog att känna att man förtjänar något riktigt mycket.

Man behöver ha lite jobbigt ibland för att uppskatta de bra sakerna bättre och det gör jag bäst efter en lång och arbetsam vecka.

2008-09-22 @ 18:29:52
URL: http://lillasystermli.blogg.se/
Postat av: Anna

Wellness för mig är att hitta ett flyt och ett lugn i vardagen som jag trivs med, samt att jag trivs med mig själv, att man är så pass nöjd med tillvaron att dagarna flyter på och att inga hinder blir för stora. Wellness är på ett sätt en "känsla av lättnad" för mig.



För min del innebär det att jag vaknar upp varje dag, hur dagen än kommer se ut, med ett positivt tänkande. Det påverkar hela min dag. Att också känna ett inre lugn, att kunna stanna upp mitt i joggingturen och iaktta nyckelpigan som kryper på tröjan utan att behöva stressa eller tänka på annat.



Mitt tips är att fokusera på dig själv och dina tankar, för jag vet att jag skulle inte må bra med mig själv om jag tvingade mig själv att äta nyttigt, tvingade mig själv att ge mig ut i kylan på en joggingtur, eller tvingade mig att gå förbi chipshyllan i butiken en fredagkväll. Jag gör det för att jag vill, för att jag vet att det bara gör gott; och det gör mig stolt. Hur kallt och grått det än må vara så finns det för mig inget bättre ställe än naturen att hämta nya krafter och uppleva verkligt lugn, där släpper jag allt. Jag är glad att jag har hittat min inspirationskälla, och det funkar för mig :)

2008-09-22 @ 23:14:12
URL: http://annastahl.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Fin blogg! Vad tycker du om min?

2008-09-23 @ 02:17:31
URL: http://rollywood.blogg.se/
Postat av: Pia

För mig är GI mat och daglig motion det bästa. Och att njuta av vardagen och göra saker som är kul och som man blir glad av. Det är mitt tips: Ät hälsosamt, motionera och ha roligt.

2008-09-23 @ 09:15:56
URL: http://piakallman.blogg.se/
Postat av: sanna

gå ut och gå :)

2008-09-23 @ 10:39:38
URL: http://sannaknows.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0