Värmande & Nyttigt

Många av mina kunder använder herbalifes proteindrinkmix. En del tar två shakes om dagen som del av ett viktminskningprogram, andra dricker en shake till frukost för att må bäst och orka mest. Dom som tränar tar någon extra shake och/eller proteinbar.

Gemensamt för alla är att nu när vintern kommit vill man gärna dricka något varmt och många har därför hört av sig för att fråga om man kan värma sin shake. Visst kan man det!

Kundernas absoluta favorit att värma är Cappuccino. Men du kan värma vilken smak som helst - prova dig fram bland de sex läckra smakerna!

En shake är en hälsosam, balanserad måltid som innehåller en perfekt balans mellan kolhydrater, protein och fett. Dessutom smakar den gott, innehåller 23 vitaminer och mineraler, är klar på 30 sekunder och håller dig mätt, gör dig pigg och ger dig den energi du behöver! En perfekt start på dagen!
(Klicka på länkarna ovan för mer info).

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Detta med varma drinkar har jag funderat på.Skulle inte du kunna efterlysa dina kunders "varma" recept & lägga ut på wellness sidan? Bara en liten undring :)

KramiZ

2008-11-26 @ 22:35:22
Postat av: Tezzan

Det ska jag göra, vilken bra idé!

2008-11-27 @ 07:26:43
URL: http://herbatezzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0