Vitaminer och mineraler

Vinn en Aloe Vera Gel!

Gå till tävlingen

Den absolut största missuppfattningen när det gäller vitaminer och mineraler i form av kosttillskott är att man kan ta en tablett om dagen (exempelvis enomdan eller liknande) och på så vis få i sig det som kroppen behöver. Tyvärr är det så att våra kroppar fungerar på ett annat sätt. Vi behöver en jämn tillförsel av näringsämnen för att kroppen ska kunna tillgodogöra sig det den behöver. Det multivitaminkomplex som jag själv använder intas 3 ggr/dag.

multivitaminBilen kan du tanka en gång i veckan och köra tills det tar slut men kroppen är annorlunda! Därför gäller det att äta på regelbundna tider, äta nyttigt och när du väljer att ta kosttillskott bör du välja en sort som ska intas flera gånger per dag.

Blanda inte olika kosttillskott om du inte har nödvändig kunskap. Har du funderingar eller frågor får du gärna ställa dom här! Jag svarar på alla frågor snarast möjligt. En mycket bra sida om du vill lära dig mer om de enskilda vitaminerna och mineralerna är vitaminsidan.se (öppnas i nytt fönster).

Kommentarer
Postat av: SandraA

tack tack, skön är den också =) Ska nog ta mig en närmare titt på dina tävlingar idag =)

2008-09-01 @ 11:47:51
URL: http://candies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0