Förkylningstider

Mitt arbete som Wellness Coach handlar om att hjälpa människor förebygga ohälsa. Ibland blir man givetvis sjuk ändå och just nu är det förkylningstider.

Först och främst ska man hjälpa sin kropp att bygga upp ett starkt immunförsvar. Det gör du genom att ge din kropp rätt kost, balans mellan motion och vila samt en rejäl dos antioxidanter. Jag rekommenderar RoseOx till alla som vill bygga upp kroppens immunförsvar.

När du ändå blir förkyld så handlar det om att lindra besvären eftersom man inte kan bota en förkylning. Först och främst tycker jag att man bör dricka honungste, köpa mjuka pappersnäsdukar och låta förkylningen ha sin gång. Är besvären olidliga så finns det gott om receptfria läkemedel på Apoteket. Läkarbesök behövs inte för en vanlig förkylning men om man misstänker exempelvis halsfluss ska man givetvis uppsöka läkare.

För dig som har barn mellan 0 - 12 år finns nu Barnförkylningsakuten, ett onlinetest från Apoteket som hjälper dig avgöra ifall du behöver uppsöka läkare med ditt barn eller ej, samt ger råd om lämpliga läkemedel som kan lindra ditt barns besvär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0