Slut med Telia

Jag har gjort slut med Telia! Länge, länge har jag retat mig på deras maffiga räkningar. Nu har jag sagt upp alla mina abonnemang; hemtelefon, bredband och bredbandstelefoni. Den 4/12 är jag fri!!!

Jag har en mobiltelefon som jag ska ha kvar (med 3-abonnemang) och bredband ska jag ha via kabel-TV istället. Så i praktiken blir det hemtelefonen som försvinner och jag får skaffa ny e-mailadress.

Kommentarer
Postat av: Tin

När jag bodde i lägenheten på annehem så kollade jag möjligheter att ringa via bredband, och det kunde inte jag göra där, men du kanske kan hemma hos dig om du nu kan få bredband via kabeltv? Det är en djungel, men värt att kolla upp.



Jag kunde nämligen inte skaffa bredband där eftersom jag inte hade fast telefon och jag ville ju inte ha fast telefon, bara bredband. Men det gick heller inte att skaffa bredband via min kabelteve. Moment 22 kändes det som. Så det halvåret jag bodde där surfade jag på grannarnas trådlösa ;-)

2008-08-13 @ 15:02:25
URL: http://tinawinde.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Jo, man ska kunna ha fast telefon via kabel-tv-bredbandet. Jag vet inte om jag bryr mig om det. Får se vad det kostar. Det viktigaste för mig är bredbandet. Sen klarar vi oss på våra mobiler.

2008-08-13 @ 15:18:58
URL: http://herbatezzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0